Tekoälykiihdyttämöt

AI-TIE tekoälykiihdyttämöt auttoivat pk-yrityksiä kehittämään tekoälyosaamistaan ja innovoimaan tehokkaampia liiketoimintaprosesseja sekä uusia tuotteita ja palveluita.

AI-TIE järjesti kaksi toimialakohtaista tekoälykiihdyttämöä Uudenmaan alueella sijaitseville pk-yrityksille. Ensimmäinen kiihdyttämö keskittyi cleantech- eli puhtaan teollisuuden toimialaan (2021-2022). Toinen tekoälykiihdyttämö (2022) kohdistui terveysteknologia-, medtech-, sosiaalipalvelu-, terveydenhuolto- ja hyvinvointialan yrityksiin.

Tekoälyn mikrokiihdyttämö (2022-2023) oli kevyempi ja lyhyempi ohjelma, joka tarjosi osallistuneille yrityksille mahdollisuuden oppia tekoälyn liiketoimintakäytöistä. Mikrokiihdyttämö järjestettiin Uudenmaan ja Kymenlaakson alueiden pk-yrityksille.

Tutustu kiihdyttämöön osallistuneiden yritysten tekoälytarinoihin.

AI-TIE hanke

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä.

Tutustu kiihdyttämöihimme

Mikrokiihdyttämö

Puhtaan teollisuuden kiihdyttämö

Terveys- ja hyvinvointi-
teknologioiden kiihdyttämö

aistories.fi yleislogo

Verkkosivuston tarjoaa:

Aistories.fi luotiin osana AI-TIE eli Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille (2021-2023) ja AI-TIE Etelä-Suomi (2022-2023) -hankkeita. Tätä nykyä se palvelee myös muita korkeakouluhankkeita, joiden tavoitteena on edistää tekoälyn käyttöä ja hyödyntämistä pk-sektorilla.