Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön työyhteisöissä -e-työkirja on Haaga-Helian täysin maksuton työkirja, jonka voi ladata Haaga-Helian verkkosivuilta. Kuvassa työkirjan kansi.

Oletko kiinnostunut kehittämään työyhteisöäsi tekoälyn avulla? Pelkäätkö organisaatiosi jäävän jälkeen, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tutustu Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön työyhteisössä -työkirjaan ja opi kehittämään työtäsi yhdessä työkavereidesi kanssa. Työkirja opastaa lukijoita uusien teknologisten ratkaisujen käyttöönottoon yhteiskehittämisen keinoin. Sen keskeisiä osioita ovat yhteiskehittämiseen nojaavat työpajakuvaukset sekä toteutusmenetelmät, jotka sujuvoittavat organisaatioiden siirtymää kohti tekoälyratkaisuja.

Tekoäly tulee – Tuki, osaaminen ja yhteistyö kuntoon! ja Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön yhteiskehittämällä: e-työkirja tukitoimintojen asiantuntijoille ja heidän esihenkilöilleen -hankkeissa tutkittiin, kuinka tietotyössä voidaan ottaa käyttöön tekoälyn eri mahdollisuudet. Työkirjan keskeisinä osioina ovat näihin aiheisiin liittyvät työpajakuvaukset ja toteutusmenetelmät.

Työkirja toteutettiin osana Työsuojelurahaston rahoittamaa Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön yhteiskehittämällä: e-työkirja tukitoimintojen asiantuntijoille ja heidän esihenkilöilleen -hanketta. Työkirjan kirjoittajina toimivat Haaga-Helian vanhempi lehtori Eija Kärnä, projektiasiantuntija Iris Humala, vanhempi tutkija Anna Lahtinen sekä viestinnän asiantuntija Martti Asikainen.

Tekoälyn mahdollisuudet käyttöön työyhteisössä

Lataa opas Haaga-Helia ammattikorkeakoulun verkkosivuilta.

Yhteystiedot

Anna Lahtinen
Projektipäällikkö,
AI-TIE ja AI-TIE Etelä-Suomi
Tel. +358 50 505 7784
anna.lahtinen@haaga-helia.fi

Martti Asikainen
Viestinnän asiantuntija
AI-TIE & AI-TIE Etelä-Suomi
Tel. +358 50 576 5641
martti.asikainen@haaga-helia.fi

aistories.fi yleislogo

Verkkosivuston tarjoaa:

Aistories.fi luotiin osana AI-TIE eli Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille (2021-2023) ja AI-TIE Etelä-Suomi (2022-2023) -hankkeita. Tätä nykyä se palvelee myös muita korkeakouluhankkeita, joiden tavoitteena on edistää tekoälyn käyttöä ja hyödyntämistä pk-sektorilla.