Nainen istuu tietokoneen edessä rauhallisessa valaistuksessa ja tekee keskittyneesti jotain.

Tekoäly liiketoiminnassa

Kurssisivulle: www.ai-in-business.fi

Pienten ja keskisuurten yritysten aika ja resurssit ovat rajalliset. Menestyksekäs tekoälytarina edellyttää pääsemistä nopeasti kiinni tekoälyn tuottamiin liiketoimintahyötyihin ja konkreettiseen suunnitteluun.

Maksuton tekoälyn liiketoimintakäyttöön johdatteleva virtuaalikurssi koostuu noin neljästä tunnista tekoälyn perusteita ja tapauskuvauksia sekä 11 tunnista oman yritystapauksen työstämistä. Tässä ajassa käyt läpi tekoälyn perusteet ja nivot opittavat asiat oman yrityksesi tekoälykäyttötapausten ideointiin ja analysointiin. Kurssin voit tehdä omassa tahdissasi.

Kurssin tuloksena sinulla on tunnistettuja käyttötapauksia, joista olet priorisoinut parhaat. Kurssin jälkeen voit jatkaa vaikkapa Design Sprintiin ja PoC eli Proof-of-Concept -vaiheeseen joko sisäisten IT-resurssien tuella tai etsimällä tekoälypalveluita tarjoavan yrityksen kumppaniksi. Saat myös suoritustodistuksen, kun olet suorittanut kurssin.

aistories.fi yleislogo
Työsuojelurahaston logo valkoinen läpinäkyvä

Verkkosivuston tarjoaa:

Aistories.fi kokoaa yhteen innostavia tutkimustuloksia ja tekoälytarinoita, jotka käsittelevät suomalaisten yritysten tekoälymatkaa.