Siirry suoraan sisältöön

Virtuaalikurssi

Pk-yritysten aika ja resurssit ovat rajalliset. Luodaksesi oman yrityksesi menestyksekkään tekoälytarinan, sinun täytyy päästä nopeasti kiinni tekoälyn tuottamiin liiketoimintahyötyihin ja konkreettiseen suunnitteluun.

Tarjoamme ilmaisen tekoälyn liiketoimintakäyttöön johdattelevan virtuaalikurssin, jonka voit tehdä omassa tahdissasi. Kurssi koostuu noin 4 tunnista tekoälyn perusteita ja tapauskuvauksia sekä 11 tunnista oman yritystapauksen työstämistä. Tässä ajassa käyt läpi tekoälyn perusteet ja nivot opittavat asiat oman yrityksesi tekoälykäyttötapausten ideointiin ja analysointiin.

Kurssin tuloksena sinulla on tunnistettuja käyttötapauksia, joista olet priorisoinut parhaat. Kurssin jälkeen voit jatkaa vaikkapa Design Sprintiin ja PoC eli Proof-of-Concept -vaiheeseen joko sisäisten IT-resurssien tuella tai etsimällä tekoälypalveluita tarjoavan yrityksen kumppaniksi. 

Suoritettuasi kurssin saat myös suoritustodistuksen. Kurssin arvo on 500 € ja siitä annetaan yritykselle de minimis –tuki-ilmoitus.

Tervetuloa osiossa käydään läpi kurssin tavoite ja perusrakenne sekä tiedot kurssin tuottajista, rahoittajista ja yhteistyökumppaneista.

Innostu esimerkkien avulla tekoälyn liiketaloudellisesta käytöstä tapauskuvausten avulla, ja luo lisää ymmärrystä tekoälyn käytännön hyödyistä. Innostutaan oppimaan lisää!

Opi osuudessa syvennytään itseopiskelumateriaalin kautta tekoälyn perusteisiin ja tarjotaan SOVELLA-osuuden suunnittelutyökalut käyttöön, kun työkalun käyttöön tarvittava aineisto on käsitelty.

Sovella osuus tarjoaa yhdessä näkymässä vaiheistetun suunnittelutyökalupaketin, jonka avulla yrityksesi voi ideoida, analysoida, suunnitella ja priorisoida käyttötapauksia.