Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssi

Nainen istuu tietokoneen edessä rauhallisessa valaistuksessa ja tekee keskittyneesti jotain.

Kurssisivulle: www.ai-in-business.fi

Pienten ja keskisuurten yritysten aika ja resurssit ovat rajalliset. Menestyksekäs tekoälytarina edellyttää pääsemistä nopeasti kiinni tekoälyn tuottamiin liiketoimintahyötyihin ja konkreettiseen suunnitteluun.

Maksuton tekoälyn liiketoimintakäyttöön johdatteleva virtuaalikurssi koostuu noin neljästä tunnista tekoälyn perusteita ja tapauskuvauksia sekä 11 tunnista oman yritystapauksen työstämistä. Tässä ajassa käyt läpi tekoälyn perusteet ja nivot opittavat asiat oman yrityksesi tekoälykäyttötapausten ideointiin ja analysointiin. Kurssin voit tehdä omassa tahdissasi.

Kurssin tuloksena sinulla on tunnistettuja käyttötapauksia, joista olet priorisoinut parhaat. Kurssin jälkeen voit jatkaa vaikkapa Design Sprintiin ja PoC eli Proof-of-Concept -vaiheeseen joko sisäisten IT-resurssien tuella tai etsimällä tekoälypalveluita tarjoavan yrityksen kumppaniksi. Saat myös suoritustodistuksen, kun olet suorittanut kurssin.

aistories.fi yleislogo

Verkkosivuston tarjoaa:

Aistories.fi luotiin osana AI-TIE eli Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille (2021-2023) ja AI-TIE Etelä-Suomi (2022-2023) -hankkeita. Tätä nykyä se palvelee myös muita korkeakouluhankkeita, joiden tavoitteena on edistää tekoälyn käyttöä ja hyödyntämistä pk-sektorilla.