Tehoa tekoälystä pk-yrityksille! -opas

Avaa ovet tekoälyn tuomille mahdollisuuksille pk-yrityksessäsi! Maksuton opas ”Tehoa tekoälystä pk-yrityksille!” tarjoaa vaiheittaisen polun innovatiivisen liikeprosessien kehityksen ja tekoälyn käyttöönoton maailmaan. 

Tämä pk-yrityksille suunnattu opas auttaa sinua hyödyntämään tekoälyratkaisuja yrityksesi kasvun ja kehityksen tukena – olipa kyseessä sitten sisäisten prosessien parantaminen, innovaatiotyö tai tuote- ja palvelukehitys.

Opas tarjoaa:

  • esimerkkejä tekoälyn sovelluksista ja yritysten kokemuksista
  • tietoa ja ymmärrystä tekoälyn mahdollisuuksista
  • työkaluja tekoälyn käyttöönoton tueksi yrityksessäsi.

Olitpa tekoälykonkari, tekoälyn parissa aloittava tai asiasta kiinnostunut, tämä opas on luotu sinulle. Se esittelee konkreettisia työkaluja, jotka auttavat työyhteisöjä omaksumaan tekoälyn osaksi arkea.

”Tehoa tekoälystä pk-yrityksille!” -opas on tuotettu AI-TIE – Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille -hankkeen (2021-2023) ja sen AI-TIE Etelä-Suomi -sisarhankkeen (2022-2023) yhteydessä kerätyn tiedon ja saavutettujen tulosten pohjalta. Se perustuu yli sadan suomalaisen yrityksen kanssa jaettuun tekoälymatkaan.

aistories.fi yleislogo
Työsuojelurahaston logo valkoinen läpinäkyvä

Verkkosivuston tarjoaa:

Aistories.fi kokoaa yhteen innostavia tutkimustuloksia ja tekoälytarinoita, jotka käsittelevät suomalaisten yritysten tekoälymatkaa.